ECHIPAMENTE ORTOPEDICE AJUTATOARE 

Conține 20 produse.
Rezultate 1 - 20 of 20 produse

Echipamente ortopedice ajutatoare - produse ortopedice destinate in general ingrijirii la domiciliu, pentru ridicarea calitatii vietii persoanelor cu dizabilitati, handicap temporar sau permanent. Aceasta gama de produse ortopedice ajutatoare vin sa se integreze in activitatile cotidiene ale pacientului, sa ii creeze un anumit grad de independenta, sa ii imbunatateasca si sa ii usureze ingrijirea.

Dispozitivele ortopedice ajutatoare trebuie sa indeplineasca patru criterii importante: eficacitatea, accesibilitatea, operativitatea si fiabilitatea. 

O categorie importanta o reprezinta produsele numite comoda WC - scaun toaleta, care pot fi impartite in trei tipuri: scaun WC de camera fix, scaun WC de camera mobil, scaun WC integrat in fotolii rulante (scaun cu rotile)

Toate aceste produse pe langa functia extrem de importanta de scaun de toaleta au si functii adiacente: scaun fix, scaun cu rotile, fotoliu rulant.  

Produse ortopedice din aceeasi categorie: dispozitiv de apucat la distanta, dispozitiv de ridicare din patpedalier recuperareincaltator ciorapi

Oferte speciale