Baston ortopedic cu model Mărește

Baston ortopedic cu model

COMANDATI LA:

 • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
 • 0733.691.472 / 0722.556.364
Email: vanzari@echipamenteortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

Baston cu model - baston  din aluminiu, baston reglabil in inaltime, un produs elegant, decorat cu modele fantezie - baston ortopedic

Mai multe detalii

85,00 lei (cu TVA)  | 70,83 lei (fara TVA)

 • Baston cu modelbaston elegant si util. Bastonul medical are un maner deosebit, realizat din material compozit acoperit de elastomer, finisat atent, placut la atingere, studiat ca forma pentru a asigura o priza buna in timpul mersului, ofera un aspect deosebit bastonului.

  Bastonul este reglabil in inaltime in gama minim 74,5 cm, maxim 97,5 cm, in trepte de cate 2,5 cm. Aceasta este o caracteristica importanta a bastonului ortopedic, stabilirea corecta a inaltimii acestuia in raport cu inaltimea utilizatorului astfel: utilizatorul in picioare, cu bastonul la verticala pe langa corp, manerul bastonului trebuie sa vina in dreptul incheieturii palmei cu antebratul. Un baston ortopedic reglat corect ofera siguranta si comoditate in timpul deplasarii.

  Bastonul de mers se utilizeaza cu mana opusa piciorului cu probleme. Utilizatorul paseste simultan cu bastonul si piciorul bolnav, in acest mod o parte din greutatea corporala se distribuie pe baston reducand presiunea asupra piciorului.

  Bastonul medical are corpul realizat din duraluminiu acoperit cu diverse modele fantezie, impreuna cu manerul deosebit asamblat pe ajutorul uni inel de lama capata un aspect elegant, imbina utilul cu placutul. La partea inferioara exista un stoper din cauciuc sintetic, rezistent la uzura, asigura aderenta bastonului la suprafata de deplasare.

  Caracteristici baston:

  inaltime reglabila in gama: 74,5 - 97,5 cm

  dimensiune maner: 12 cm

  greutate proprie: 0,38 kg

  greutatea maxima a utilizatorului: 110 kg

  Produs Franta

  Un produs elegant si eficient - baston ortopedic

 • Greutate max. utilizator [kg]1120
  Greutate produs [kg]0,38
  Inaltime reglabila [cm]74,5 - 97,5
  Garantiede conformitate 24 luni, tehnica 24 luni
  Materialul din care este executatduraluminiu

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Baston ortopedic cu model

Baston ortopedic cu model

Baston cu model - baston  din aluminiu, baston reglabil in inaltime, un produs elegant, decorat cu modele fantezie - baston ortopedic

15 alte produse din aceeași categorie: