Baston pliabil Mărește

Baston pliabil

COMANDATI LA:

 • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
 • 0733.691.472 / 0722.556.364
Email: vanzari@echipamenteortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

Baston pliabil -  poate fi purtat in geanta, sacosa  si depliat atunci cand avem nevoie sa il utilizam - baston pliabil elegant

Mai multe detalii

98,00 lei (cu TVA)  | 81,67 lei (fara TVA)

 • Baston pliabil - are toate functionalitatile unui baston ortopedic, suplimentar se poate plia in 4 segmente pentru a fi transportat intr-o geanta, sacosa, etc. Prin interiorul segmentelor trece o banda elastica carte mentine bastonul in pozitie de functionare dupa ce acesta a fost depliat. Pentru transport sau depozitare bastonul se pliaza, fiecare segment este tras din locasul de fixare din celalalt segment.

  Baston reglabil in inaltime, pe segmentul superior se afla o bila pentru reglaj, aceasta se apasa marind sau micsorand lungimea bastonului ortopedic cu cate o treapta de aproximativ 2,5 cm. Lungimea minima a bastonului este de 82,5 cm iar cea maxima de 92,5 cm. Un baston ortopedic reglat corect asezat vertical langa utilizator manerul trebuie sa ajunga aproximativ in dreptul incheieturii dintre palma si antebrat.

  Manerul bastonului are rol functional si estetic, este  realizat din material bicomponent, exteriorul este acoperit cu elastomer, asigura o prindere sigura, protejeaza palma, nu oboseste mana in timpul deplasarii.

  Bastonul medical se tine in mana opusa piciorului cu probleme, bastonul si piciorul cu probleme se imping simultan inainte dupa care se paseste cu piciorul sanatos.

  Caracteristici baston ortopedic:

  - reglabil in inaltime: 82,5 -92,5 cm

  - pliabil in 4 segmente

  - greutate maxima utilizator: 110 kg

  - greutate baston: 0,36 kg

  Produs Franta

  Un produs elegant si eficient - baston pliabil

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Baston pliabil

Baston pliabil

Baston pliabil -  poate fi purtat in geanta, sacosa  si depliat atunci cand avem nevoie sa il utilizam - baston pliabil elegant

15 alte produse din aceeași categorie: