Saltea antiescare model fagure Mărește

Saltea antiescare model fagure

TDASB01

COMANDATI LA:

 • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
 • 0733.691.472 / 0722.556.364
Email: vanzari@echipamenteortopedice.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

Saltea antiescare, model fagure, prevenirea escarelor, tratament escare, o saltea cu un raport excelent pret - rezultate.

Mai multe detalii

274,00 lei (cu TVA)  | 228,33 lei (fara TVA)

In stoc

 • Set saltea antiescare (antidecubit).  Escara sau ulcerul de presiune, afectiune tot mai des intalnita in lumea moderna datorita unei suite de factori favorizanti, o afectiune grava, greu de suportat,  dificil de vindecat sub tratament medicamentos si uneori chirurgical. Escarele apar la persoanele cu mobilitate redusa sau imobilizate, presiunea de decubit exercitata asupra pielii si a tesuturilor moi intre planul patului, fotoliului si sistemul osos al persoanei diminueaza circuitul sanguin care le alimenteaza si tesuturile incep sa se deterioreze. Primul semn este lezarea pielii dupa care escara avanseaza pana la os daca nu este tratata. Salteaua antiescare model TDASB01 este un sistem activ compus dintr-o saltea pneumatica si o pompa (compresor) care introduce aerul alternativ in celulele saltelei. Salteaua antiescare  are rol dublu, de preventie a aparitiei escarelor, iar daca escarele au aparut de ameliorare. Daca pacientul are deja escare acestea trebuie tratate cu solutii si pansamente specifice in paralel cu utilizarea saltelei antiescare.  Salteaua  are 130 de celule pneumatice, 65 dintre ele sunt umflate de pompa timp de 5 minute, dupa care acestea pierd presiune fiind umflate celelalte 65 de celule timp de 5 minute. In acest fel corpul utilizatorului se sprijina pe 65 de puncte care se schimba la fiecare 5 minute, anuland efectele presiunii de decubit. Presiunea cu care se umfla salteaua antiescare este reglabila si se stabileste raportat la greutatea utilizatorului. Ca masuri suplimentare de prevenire mentionam: folosirea unui cearceaf de bumbac pus peste saltea, evitati umezeala prelungita pe pielea pacientului (pampers), folositi haine de bumbac, fara cute, cusaturi groase, cordoane, catarame, etc. Pentru cazurile de incontinenta urinara severa va recomandam sa puneti peste salteaua antiescare, sub cearceaful de bumbac un cearceaf antibacterian, acesta va impiedica urina sa patrunda intre cutele saltelei si este mult mai usor de curatat. Pompa de presiune alternanata trebuie sa lucreze continuu, pentru protectia bolnavului, consumul de energie electrica este foarte mic.
  Caracteristici saltea antiescare:
  - dimensiuni 200x90x7 cm, 
  - material PVC (EN71) cu grosimea de 0,32 mm
  - 130 de celule pneumatice tip fagure
  - flapsuri negonflabile la capete pentru fixare sub salteaua patului
  - kit de reparatie (lipire)
  - ventilatie, salteaua in zona spatelui pacientului are 16 gauri microscopice care asigura o ventilatie minimala pentru prevenirea transpiratiei, fenomen ce faciliteaza aparitia escarelor
  -  greutate max. pacient - 100 kg
   
  Caracteristicile pompei (compresorului)
  - tensiunea de alimentare 220 V / 50 Hz, 
  - puterea absorbita din retea de energie electrica 6W
  - debit de aer 7 litri/minut
  - domeniul de presiune al aerului introdus in saltea 70 - 130 mmHg
  - ciclu umflat/dezumflat al celuleor 10 minute
  - siguranta fuzibila de protectie 1A
  - greutate proprie 1,6 kg
   
  Saltea antiescareprevenirea escarelor, tratamentul escarelor
 • Lungime [cm]200
  Inaltime [cm]7
  Latime [cm]90
  Greutate max. utilizator [kg]100
  Garantiede conformitate 24 luni, tehnica 12 luni

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Saltea antiescare model fagure

Saltea antiescare model fagure

Saltea antiescare, model fagure, prevenirea escarelor, tratament escare, o saltea cu un raport excelent pret - rezultate.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

9 alte produse din aceeași categorie: